Business Software Solutions Kft. - Header

Szolgáltatások

Rendszerfelügyelet és rendszergazda szolgáltatásaink: A folyamatos üzletmenet biztosítása, a biztonsági kockázatok minimalizálása, az adatvesztés elkerülése olyan tapasztalt informatikai szakemberek támogatását igényli, akik proaktív módon, a rendszerek és az adatforgalom alakulásának folyamatos nyomon követése révén azelőtt képesek beavatkozni, mielőtt rendszerleállás, adatvesztés következhetne be. Rendszerfelügyelet és rendszergazda szolgáltatásaink keretében a folyamatos távfelügyelet révén kollégáinknak nem szükséges a helyszínen tartózkodniuk, ezért versenyképes szolgáltatási áron tudunk rendszergazda szolgáltatásokat kínálni, mellyel lefedjük az Önök teljes hálózatát, szervereit, számítógépparkját és üzleti alkalmazásait.

Adatbáziskezelés: Az adatbáziskezelés első lépésében olyan az információk gyűjtésére és rendszerezésére szolgáló eszközt, adatbázist alakítunk ki (meglévő eszközt szabunk testre), fejlesztünk és tartunk karban, amely az ügyfeleink számára fontos információkat átlátható, érthető, strukturált, rugalmas formában gyűjti. A rendszeres és ad hoc reportokkal, jelentések fejlesztésével ügyfeleink üzleti döntéshozatali mechanizmusait, folyamatait, kontrollkörnyezetét tudjuk értékteremtő megoldásokkal támogatni.

Strukturált és folyamjellegű adatbányászat: Az adatbányászat különböző eszközök, technikák használatával olyan meglévő mintákat, trendeket, összefüggéseket azonosít az adatbázisokban, amely segítséget nyújthat ügyfeleinknek az üzleti döntéshozatalban, a folyamataik és tevékenységeik optimalizálása, illetve a kockázatok kezelése terén. Ezen technika segítségével egyebek mellett piaci szegmens(ek), vásárlói kör(ök), földrajzi terület(ek), vásárlói szokások azonosíthatók, ahol ügyfeleink termékei/szolgáltatásai versenyelőnnyel rendelkeznek a vásárlók preferenciája, a termékek tulajdonsága, hatásossága stb. alapján.


Ízelítő munkáinkból