Business Software Solutions Kft. - Header

Egyedi szoftverek fejlesztése

Vállalkozásunkat a jelentős hazai és nemzetközi szoftverfejlesztő cégek által le nem fedett olyan jellemzően adatbázis kezeléshez és egyedi üzleti és pénzügyi alkalmazások fejlesztéséhez kapcsolódó ügyféligények hívták életre, amelyek testreszabott, átlátható megoldásokat és folyamatokat igényelnek és ahol a gyorsaság, a rugalmasság, a költséghatékonyság és az ügyfélközpontúság alapvető kritériumok.

A folyamatos fejlődés során egyre több webes alkalmazásunk készült, ezzel biztosítva a felhasználók mobilitását. Az egyes üzleti alkalmazások további felhasználási és szolgáltatási területtel bővültek.

Partnereink egyedi igényeihez és folyamataihoz illeszkedő módon üzleti és pénzügyi szoftverek, alkalmazások fejlesztését végezzük a feladat elvégzéshez optimális programnyelven. Törekszünk arra, hogy olyan platform független, felhasználóbarát megoldás(okat) ajánljunk, amelyek nemcsak a belső számítógépes hálózatokon, hanem illeszkedve az információtechnológia aktuális trendjeihez távoli hozzáférést is biztosítva WEB-es felületen és/vagy mobil alkalmazásokon keresztül is elérhetőek lehessenek.

Míg egy vállalkozás inkább termelési szempontból releváns ügyviteli szoftver használatát igényli, addig egy másik, az adminisztrációs vagy pénzügyi programok irányába mutat érdeklődést. Az egyedi szoftverfejlesztés célja, hogy a fejlesztett program teljes mértékben illeszkedjen egy cég elvégzendő feladataihoz. Egyedi szoftverfejlesztési projektjeink során a megrendelő igényeit maximálisan szem előtt tartva és az elmúlt években összegyűjtött tapasztalataink alapján alakítjuk ki azt a megoldást, mely a legideálisabban képes lekövetni a kívánt munkafolyamatokat.


Ízelítő munkáinkból