Business Software Solutions Kft. - Header

Grafikai tervezés

Az arculattervezés elengedhetetlen eszköz vállalkozásod kommunikációjában. A felhasználók első benyomásukat a vizuális élményeik alapján alakítják ki, ezért létfontosságú, hogy a vállalkozásod arculata a weboldaltól a névjegykártyáig, megfelelően átadja céged üzenetét, filozófiáját, értékeit. A legfontosabb szempont a letisztult és átlátható arculati elemek mellett az egyediség. Egy kreatív vizuális arculati elem sokkal mélyebben beépül a felhasználók tudatába, mint bármilyen jól megfogalmazott tartalom. A Stilldesign kreatív szakemberei ebben kínálnak megoldást.

Minden reklám szóróanyag és plakát készítésnél annak hatékonysága érdekében szükségszerűen kell rendelkezni a megfelelő marketing ismeretekkel. A hirdetések legfontosabb küldetése, figyelem felkelteni és megszólítani velük a célközönséget. Mi nem csak grafikai, hanem többéves marketing tudással is rendelkezve készítjük munkáinkat.

A tervezésnél figyelembe veszzük a platformot, ahol megjelenik a hirdetés. Más igények figyelembevételével kell tervezni egy roll-upot, mint egy online mozgó bannert.

Továbbá újságot, prospektust, szórólapot is tervezünk. Szükség és igény esetén a fotózástól kezdve a teljes nyomdai folyamatot végigvisszük. Munkatársainkkal a kiadványszerkesztés területén szinte minden témakörben dolgoztunk már. Előkészítésre és nyomdai munkára az évek során többszáz referenciánk gyűlt össze.


Ízelítő munkáinkból